INFORMATIE

Over wat we kunnen betekenen

VOOR ORGANISATIES

De laatste tijd verandert er veel in de zorg. Er is een andere dynamiek ontstaan met de decentralisatie van de zorg, het aantrekken van de economie en de manier waarop er wordt gekeken naar invulling van zorgverlening. Er ontstaan daardoor zeer complexe vraagstukken met betrekking tot personele bezetting en, als logisch gevolg daarvan, met de continuïteit van de zorg die aangeboden wordt. 

Hoe Zorg Jij? wil van dienst zijn bij het oplossen van deze vraagstukken door gebruik te maken van onze kennis over dit vakgebied en ons uitgebreide netwerk van ervaren hulpverleners.  

Organisaties die van onze diensten gebruik maken doen dit als ze zelf moeilijk de juiste hulpverlener kunnen vinden voor een openstaande vacature of als ze iemand tijdelijk en/of flexibel in willen zetten. Ook worden we regelmatig gevraagd om mee te denken over het werven van personeel en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Hoe doen we dit?

We zijn persoonlijk. We houden er van om korte lijnen te hebben met elkaar en open te communiceren over zaken. Het vertrouwen wat daarvoor nodig is komt volgens ons voort uit persoonlijk contact. 

We zijn transparant. We spelen open kaart over de mogelijkheden die we hebben, het verloop van sollicitatieprocedures, de voorwaarden die we hanteren en onze manier van werken.  

We bieden maatwerk. We sluiten aan bij de specifieke vraag binnen een organisatie en doen dit met passende voorwaarden die zijn afgestemd op de realiteit van de werkvloer.

Onze diensten zijn zo vormgegeven dat ze een toevoeging zijn binnen de zorg die een organisatie aanbiedt. De voorwaarden en mogelijkheden sluiten daarom dus aan bij de huidige dynamiek in de gezondheidszorg en de actuele arbeidsmarkt. We werken vraaggestuurd en stemmen onze trajecten af op specifieke vragen binnen organisaties. We zijn daarom flexibel, denken mee en zijn creatief.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we kunnen betekenen en hoe we precies werken.

 

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB GRONINGEN

Telefoonnummer

050 - 280 71 81

Email

info@hoezorgjij.nl

Facebook

LinkedIn

U

KvK: 62266276
BTW: NUMMER: 854736025B01
IBAN: NL96ABNA0489993362

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties? Neem gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Nieuw veld

© 2020 Hoe Zorg Jij?  |  Realisatie website: Dlogic.nl