INFORMATIE

Over wat we kunnen betekenen

VOOR HULPVERLENERS

Zorg is een mooi, interessant en complex vak. Het hebben van geduld en tevreden kunnen zijn met kleine stapjes in de vooruitgang zijn voorbeelden van belangrijke, zo niet onmisbare, eigenschappen. Het is geen exacte wetenschap en daardoor soms moeilijk te doorgronden en te vatten. Je werkt met je persoonlijkheid en bent zelf het middel waarmee je anderen helpt. 

We komen zelf van de werkvloer en weten hoe bovenstaande in de praktijk werkt. Met deze kennis en ervaring zijn we de brug tussen wat hulpverleners kunnen en wat organisaties vragen. We adviseren je over kansen op de arbeidsmarkt, openen deuren naar organisaties en hebben passende vacatures op weg naar de volgende stap in je carrière.

Ons netwerk binnen de zorg is sterk aan het groeien. Steeds meer organisaties benaderen ons in de zoektocht naar beschikbare en goede hulpverleners omdat dit tegenwoordig een uitdagende klus kan zijn. We kennen de organisaties goed en persoonlijk, maar ook de context van de vacatures die ze bij ons uitzetten. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en je zit meteen bij de juiste persoon aan tafel voor het kennismakings- of sollicitatiegesprek; wel zo prettig in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Onze aanpak hebben we meegenomen van de werkvloer; persoonlijke aandacht, transparantie en maatwerk. We willen graag weten wat je drijft om te werken in dit vak en wat je talenten zijn. Waarom ben je hulpverlener geworden en waar ben je specifiek goed in? We willen ook graag weten welke stappen je nog graag zou willen zetten in de zorg en wat je visie is op dit bijzondere vak. We investeren daarom in het leren kennen van jou om te zorgen dat we elkaar goed begrijpen.

Hoe doen we dit?

We nemen de tijd. Dat begint op het moment dat we voor het eerst contact hebben met elkaar. We nemen de tijd om te horen wie je bent, wat je in de zorg doet of gedaan hebt, maar ook wat je wensen zijn.  

We zijn persoonlijk. We houden er van om korte lijnen te hebben met elkaar en open te communiceren over zaken. Het vertrouwen wat daarvoor nodig is komt volgens ons voort uit persoonlijk contact. 

We zijn transparant. We zijn helder over de kansen die we hebben, het verloop van sollicitatieprocedures, de voorwaarden die we hanteren en onze manier van werken.  

We sluiten aan. Omdat we zelf hulpverleners zijn geweest kennen we de wereld waarin je je begeeft met betrekking tot je werk. We weten wat het mooi maakt, we hebben dat zelf gezien. We weten wat het moeilijk maakt, we hebben dat zelf ervaren. En we weten hoe bijzonder het vak is, we detacheren er niet voor niets in. 

Mocht je eens met ons van gedachte willen wisselen of wil je weten wat we kunnen betekenen voor je? Neem dan gerust contact op met ons op zodat we kunnen horen wie je bent, wat je doet en hoe jij precies zorgt.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB GRONINGEN

Telefoonnummer

050 - 280 71 81

Email

info@hoezorgjij.nl

Facebook

LinkedIn

U

KvK: 62266276
BTW: NUMMER: 854736025B01
IBAN: NL96ABNA0489993362

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties? Neem gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Nieuw veld

© 2020 Hoe Zorg Jij?  |  Realisatie website: Dlogic.nl