INFORMATIE

Over hoe het bij ons werkt

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder hebben wij voor jou de meest voorkomende vragen en antwoorden genoteerd. 

KANDIDATEN

Onder welke CAO val ik als ik voor Hoe Zorg Jij? ga werken?

We werken met de ABU-CAO, maar nemen een groot aantal voorwaarden over vanuit de CAO waar de organisatie onder valt. Dit doen we om het verschil met de collega’s die in dienst zijn bij de organisatie zo klein mogelijk te maken.

Wat zijn de kosten voor bemiddeling?

Wij brengen geen kosten in rekening voor bemiddeling. Alle gesprekken die we met je voeren, de adviezen die we geven en de procedures die we met je ingaan zijn kosteloos.

Binnen welke doelgroepen detacheert Hoe Zorg Jij?

We detacheren zorg breed. Dus dat betekent dat we binnen alle settingen en doelgroepen een netwerk hebben en voor mensen bemiddelen.

Wat is de inlenersbeloning?

De inlenersbeloning is een regeling die er op is gericht om het verschil tussen gedetacheerde personeelsleden en personeel met een dienstverband bij de organisatie tegen te gaan. De volgende facetten horen wettelijk binnen de inlenersbeloning: het brutoloon conform de schaal van de functie – ATV / ADV dagen – toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren – initiële loonsverhogingen, zoals bij de organisatie waar je gedetacheerd wordt is bepaald – onkostenvergoedingen – periodieken.

Hoe ziet een sollicitatieprocedure eruit bij Hoe Zorg Jij?

We maken altijd persoonlijk kennis met je. In de zorg is persoonlijkheid een belangrijke factor. Daarom willen we graag weten wie jij bent en wat je visie is op zorg. Daarnaast is het belangrijk te weten wat je wensen zijn qua werk. We gaan vervolgens op zoek naar een passende baan. We houden je continu op de hoogte van de voortgang. Als we een passende baan hebben gevonden bespreken we dit met je. In overleg met jou stellen we je voor bij de organisatie. Als je cv en profiel geschikt bevonden wordt, plannen we een gesprek met jou en iemand van de organisatie. Als de behoefte er is zitten we daarbij. Bij een positief gesprek maken we alles in orde met de betrokken partijen zodat je kan starten.

Kan ik ook meteen in dienst treden bij de organisatie?

Dat kan zeker! Dat noemen we werving & selectie. We zoeken een passende baan voor je, maar je krijgt meteen een contract bij de organisatie.

OPDRACHTGEVERS

Wat zijn de kosten voor een zoekopdracht door Hoe Zorg Jij?

We rekenen geen kosten voor een zoekopdracht. Het hele voortraject tot aan een plaatsing is een investering die wij als bureau doen. We factureren pas als de kandidaat gestart is, en dan alleen de uren die de kandidaat gewerkt heeft.

Wat gebeurt er na een periode van detachering?

Van te voren spreken we af welke periode iemand gedetacheerd wordt. Als die periode afloopt gaan we in gesprek om te kijken wat de wensen van de organisatie en van de kandidaat zijn. Vervolgens maken we daar passende afspraken over. Er zijn meerdere mogelijkheden: een kandidaat kan na de detacheringsperiode in dienst treden, de detachering wordt gestopt of juist met een bepaalde periode verlengd.

Wat zijn de voordelen om iemand te detacheren via Hoe Zorg Jij?

De voordelen van detacheren zijn afhankelijk van de vraag die jullie als organisatie hebben. Er zitten twee algemene en belangrijke voordelen aan detacheren. De eerste is dat bij ziekte Hoe Zorg Jij? verantwoordelijk is voor de eventuele kosten. De kandidaat is namelijk bij ons in dienst. Het tweede voordeel is flexibiliteit. Detachering is bij uitstek geschikt in situaties waarbij iemand aannemen niet passend is. Dit kan voor langere of kortere duur zijn.

Kunnen we als organisatie meteen iemand in dienst nemen via Hoe Zorg Jij?

Dat kan zeker! We rekenen daarvoor éénmalige een werving en selectie fee. De hulpverlener treedt vervolgens in dienst en staat vanaf dat moment op de loonlijst.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB GRONINGEN

Telefoonnummer

050 - 280 71 81

Email

info@hoezorgjij.nl

Facebook

LinkedIn

U

KvK: 62266276
BTW: NUMMER: 854736025B01
IBAN: NL96ABNA0489993362

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties? Neem gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Nieuw veld

© 2020 Hoe Zorg Jij?  |  Realisatie website: Dlogic.nl