INFORMATIE

Over waarom we doen wat we doen

OVER ONS

Hoe Zorg Jij? detacheert in de zorg en is opgericht door hulpverleners die zelf uit het werkveld komen. We vinden dit een belangrijk gegeven. Het maakt ons een a-typisch detacheringsbureau om mee samen te werken, in positieve zin.

We zijn zelf zo’n tien jaar geleden begonnen met werken in de zorg. We hebben ervaring opgedaan in de Jeugdzorg, psychiatrie en in het ambulante werkveld. Daarnaast hebben we ervaring in het groepswerk met volwassenen en met jeugd. 

Van jonge afgestudeerde sociaal pedagogisch hulpverleners zijn we doorgegroeid naar ervaren casemanagers jeugd, ambulant gezinshulpverleners en coaches voor mensen die vastlopen op allerlei levensgebieden. 

In het opbouwen van deze ervaring heeft één van ons een uitstap gemaakt naar het detacheren. Een korte periode waarin duidelijk werd welke meerwaarde het kon hebben in de zorg. Daar is de verbinding tussen zorg en detacheren ontstaan. In 2015 is het idee voor een specialistisch bureau in de zorg uitgegroeid tot een concreet plan en het daadwerkelijk opzetten van Hoe Zorg Jij?

Vanaf juni 2016 zijn we officieel van start gegaan met het detacheren van hulpverleners in de zorg en we merken dat we iets doen dat werkt. Het zit vooral in de verbinding die we continu maken met de praktijk. Daar draait dit werk wat ons betreft om. Als onze manier van werken en de hulpverleners die we detacheren geen toegevoegde waarden hebben voor de kwaliteit van de zorg heeft ons werk geen zin. We houden dat motief dan ook scherp in de gaten en hebben onze manier van werken en onze voorwaarden daarop aangepast.  

In het maken van die verbinding met de werkvloer is het prachtig om met zoveel verschillende hulpverleners en organisaties contact te hebben.  We sparren, praten over visie op de zorg en ontwikkelingen. We kijken naar passende oplossingen voor personele vraagstukken en discussiëren over de moeilijke en mooie kanten van de zorg. 

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB GRONINGEN

Telefoonnummer

050 - 280 71 81

Email

info@hoezorgjij.nl

Facebook

LinkedIn

U

KvK: 62266276
BTW: NUMMER: 854736025B01
IBAN: NL96ABNA0489993362

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties? Neem gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Nieuw veld

© 2020 Hoe Zorg Jij?  |  Realisatie website: Dlogic.nl