INFORMATIE

Over wie we zijn en wat we gedaan hebben

ONS TEAM

 

Ik heb zo’n 10 jaar in de zorg gewerkt in onder andere crisissettingen, binnen de gesloten Jeugdzorg en als Ambulant Hulpverlener. Met deze kennis en ervaring adviseer ik organisaties waarmee Hoe Zorg Jij? samenwerkt op het gebied van werving, selectie en ontwikkelingen in het vakgebied.

Ik heb veel ervaring binnen de gesloten Jeugdzorg, de volwassenenpyschiatrie, als Gezinsbehandelaar en als Casemanager Jeugd. Vanuit deze ervaring zoek ik beschikbare hulpverleners voor organisaties. Daarnaast adviseer ik organisaties voor ons project regievoering en ben ik de SKJ specialist binnen Hoe Zorg Jij?

Na mijn studie SPH ben ik begonnen met werken binnen de Jeugdzorg als Pedagogisch Medewerker en Ambulant Hulpverlener. Daarnaast heb ik ervaring binnen de (forensische) volwassenenzorg. Met mijn praktijkervaring adviseer ik organisaties binnen de Gehandicaptenzorg en zoek ik passend werk voor beschikbare hulpverleners binnen deze uitdagende richting in de zorg.

Na mijn studie Toegepaste Psychologie, gespecialiseerd op het gebied Jeugd, heb ik een aantal jaar gewerkt als ambulant (woon)begeleider voor jongeren met multiproblem problematiek. Daarnaast heb ik verschillende projecten mede opgezet, waaronder het ontwikkelen en uitvoeren van woon-werk trajecten voor (dreigend) dakloze jongeren zonder startkwalificatie. Met mijn ervaring in en enthousiasme voor de zorg sta ik klaar voor beschikbare hulpverleners en organisaties om zichzelf verder te ontwikkelen.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB GRONINGEN

Telefoonnummer

050 - 280 71 81

Email

info@hoezorgjij.nl

Facebook

LinkedIn

U

KvK: 62266276
BTW: NUMMER: 854736025B01
IBAN: NL96ABNA0489993362

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties? Neem gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Nieuw veld

© 2020 Hoe Zorg Jij?  |  Realisatie website: Dlogic.nl