WAT WE DOEN

Tegen zorgen in de zorg

DETACHEREN

Detacheren is het tijdelijk inhuren van een geschikte en passende hulpverlener. Dit kan uitkomst bieden bij bijvoorbeeld langdurige ziekte, een tijdelijk tekort aan beschikbare mensen of omdat de dynamiek van de zorg daarom vraagt. 


Detacheren is tijdelijk.

Het inhuren van personeel in de zorg is vaak tijdelijk van aard. Soms door ziekte of een zwangerschapsverlof. Daarnaast ook vaak omdat de hulpverlener ná een periode van detacheren in dienst gaat bij de organisatie. Dit biedt een structurele oplossing met een flexibel en risicoloze opstart van een aantal maanden. 

Detacheren is flexibel.

Alleen het aantal uren dat wordt afgenomen wordt in rekening gebracht. Niet meer en niet minder. De inzet kan daarnaast op- of afgeschaald worden. We spreken van te voren af hoe lang het traject duurt, maar de organisatie zit daar niet aan vast. De inzet kan immers ook helemaal afgeschaald worden als de situatie hierom vraagt. 

Detacheren is risicoloos.

Wij zijn werkgever tijdens het detacheringstraject. Bij het niet functioneren of (langdurige) ziekte zijn wij dus ook verantwoordelijk voor eventuele kosten en afwikkeling. De organisatie loopt hierin in geen geval risico’s.

Detacheren is makkelijk.

Als we een vacature aanvraag krijgen vanuit een organisatie gaan wij vrijblijvend op zoek naar een beschikbare hulpverlener. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij doet de voorselectie en de organisatie spreekt alleen de hulpverleners die qua profiel aansluiten op de aanvraag. Dat scheelt veel tijd en is wel zo efficiënt en makkelijk.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB GRONINGEN

Telefoonnummer

050 - 280 71 81

Email

info@hoezorgjij.nl

Facebook

LinkedIn

U

KvK: 62266276
BTW: NUMMER: 854736025B01
IBAN: NL96ABNA0489993362

Contact

Vragen, opmerkingen en/of suggesties? Neem gerust contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Nieuw veld

© 2020 Hoe Zorg Jij?  |  Realisatie website: Dlogic.nl